För barn

Copyright © Skogmans förskolor ab 2009-2015. Med ensamrätt.   

Skogmans förskolor

Boka vår magiska musikteater

 

Skogmans förskolors egen musikteatergrupp turnerar på förskolor, skolor, parklekar, fester, bibliotek, kyrkor, kulturhus och öppna förskolor.Föreställningar

Äventyr i Magiska skogen (3-8 år)

Föreställningen som bygger på vår debutskiva med samma namn. Vi får följa med Märta Mus och Nicke Nyckelpiga på äventyr. Men vem är det som är så ledsen? Får Troll-Ulla fira sin födelsedag ensam och hur säger man egentligen stopp? Med glädje, värme och svängig musik får barnen följa med på magiskt äventyr, där du är så bra på att vara du och jag är så bra på att vara jag.


Vi står för all teknisk utrustning. Föreställning ca 45 min.


"Det är väldigt roligt att boka en så proffsig musikteater som får barnen engagerade och delaktiga. Det vart såå lyckat!" Grannskapsklubben Skönstaholm


"Trollet var inte alls läskigt. Det var jättebra.""Jättebra låtar"

"Det var roligt att dansa"

Citat från barn i publiken


"Mitt barn satt still hela tiden. Har aldrig hänt. Superbra!"

"Fint samspel mellan teater och musik i en spännande historia där barnen blir delaktiga."

Citat ifrån föräldrar till barn i publikenMagiska Skogen finns även som fem avsnitt, i Sveriges Radio/Barnradion, där barnen får följa med på fem fristående äventyr! Lyssna här!Apa saknad (0-2 år)

Kan man spela teater för de allra yngsta? Javisst kan man det, med hjälp av ljud, musik och lekfull upprepning så har vi underhållit massor av bebisar och små barn. Tillsammans med de färgglada fåglarna Fanny och Flora så letar vi efter vännen Apan, men var är han egentligen? Föreställning cirka 30 minuter.


"Supermysigt! Teodor verkade helt förtrollad. Vanligtvis tycker han inte om att sitta still, men nu satt han helt tyst och still med uppspärrade ögon. Väldigt bra anpassat för 1-åringar verkar det vara i allafall. FIn musik, tack!" Teodors pappa Jacob.Märta och Musikanterna

(alla åldrar) 

Tillsammans med vår karaktär Märta Mus och våra tre musiker bildar vi Märta och Musikanterna. En barnorkester med lite extra allt. Vi underhåller med en skön blandning av kända, okända och egenskrivna låtar. Publikkontakten är A och O. Vi gör allt för att vår publik ska ha en rolig stund tillsammans med oss! Vi står för all teknisk utrustning. Konsert ca 45 min.Sångsamling (0-6 år)

Ibland har vi sångsamlingar på Öppna förskolor. En musiker och en teaterpedagog kommer till era barn och leder en stund full av sånger, ramsor och dramalek. Sångsamling ca 30 min.


 

Priser (exklusive 25 procents moms)

Gage: 6 000 kr. Äventyr i magiska teaterskogen,

två musiker/skådespelare

Gage: 5 000 kr. Apa saknad, två musiker/skådespelare

Gage: 8 000 kr. Märta och musikanterna,

fyra musiker/skådespelare

Gage: 2 000 kr. Sångsamling, två musiker/teaterpedagog


Rabatterade priser

vid två föreställningar samma dag/samma lokal:

Magiska skogen 10 000 kr, Apa saknad 9 000 kr, Märta och musikanterna 14 000 kr, Sångsamling 3 000 kr

Publik: Apa saknad max 50 barn. Sångsamling: max 20 barn. Äventyr i Magiska skogen och Märta och Musikanterna:  obegränsat antal barn.

Spelyta: minst cirka 4 x 4 m.

 

Bokning och frågor:

Emma-Helena Berglund teaterpedagog/kulturansvarig i Skogmans förskolor

emma-helena.berglund@skogmansforskolor.se

08-409 04 604Våra föreställningar med egenkomponerad musik av hög kvalité trollbinder både stora och små. I våra historier tar vi upp sådant vi alla behöver för att leva ett gott liv; som att förstå och hantera känslor, empati och att lösa olika slags problem. Med hjälp av våra karaktärer bryter vi klassiska könsroller och stereotyper.

 

Med vår musikteater vill vi visa att alla får vara precis som de är.

 

Hem »"Alla barn har rätt till kultur-upplevelser av hög kvalité"

Att börja hos oss

Magiska skogen i barnradion

Klicka på bilden för att börja lyssna på någon av de fem fantastiska äventyren i Magiska skogen!


Inspelat av vår musikteatergrupp för Barnradion/Sveriges Radio. Illustration:

Gunilla Hagström/Form Nation

Skogmans egen musik!

Länk till Spotify

Maten i våra förskolor

Våra förskolor